twitter

facebook

youtube

СДС ги блокира капиталните и инфраструктурните проекти на штета на граѓаните

СДС ги блокира капиталните и инфраструктурните проекти на штета на граѓаните

Почитувани, Граѓаните од СДС очекуваат конечно да започне да ги исполнува дадените ветувањата. СДС вети 550 километри нов автопат и…

More...
Дали ова значи дека сдс продолжува со своите практики, на штета на најранливите категории?

Дали ова значи дека сдс продолжува со своите практики, на штета на најранливите категории?

Дали ова значи дека сдс продолжува со своите практики својствени за нивно практикување на власта, на штета на најранливите категории?

More...
УМС ВМРО ДПМНЕ, г-дине Алаѓозовски, Прилеп не е Струга, Чернодрински е од Струга

УМС ВМРО ДПМНЕ, г-дине Алаѓозовски, Прилеп не е Струга, Чернодрински е од Струга

Почитувани, Водејќи се по девизата на Еразмо Ротердамски која вели Најсреќен е оној што ништо не знае, мораме да им…

More...
Ветувањата на Вмро-Дпмне се реализираат! Отпочна изградбата на уште една фабрика во Прилеп!

Ветувањата на Вмро-Дпмне се реализираат! Отпочна изградбата на уште една фабрика во Прилеп!

Почитувани, Борбата со невработеноста во Македонија, ВМРО-ДПМНЕ ја започна уште од првите денови откако ја формираше Владата во 2006 година.

More...
СДСМ започна со продавање на државните национални интереси

СДСМ започна со продавање на државните национални интереси

Почитувани сограѓани, Социјал Демократскиот Сојуз, како што кажувавме и во предизборната кампања, започна со уништување на македонската историја, македонската култура,…

More...
Прилеп прерасна во една од најатрактивните општини за инвестирање на домашните и странски компании

Прилеп прерасна во една од најатрактивните општини за инвестирање на домашните и странски компании

Вести

Прилеп успеа во изминатите 12 години целосно да се трансформира од град со затворени фабрики, илјадници невработени, уништена економија и…

More...
СДС подготвува ново поскапување на електричната енергија?!

СДС подготвува ново поскапување на електричната енергија?!

Вести

Почитувани, Владата на СДС продолжува да работи на штета на граѓаните на Република Македонија.

More...
ВМРО-ДПМНЕ на 15-ти Октомври со нова победа! Победа на прилепчани!

ВМРО-ДПМНЕ на 15-ти Октомври со нова победа! Победа на прилепчани!

Вести

Почитувани сограѓани, почитувани прилепчани, Да се претвори Прилеп во рок од 12 години од општина со рекордна невработеност, уништена економија,…

More...
Aлаѓозовски се надеваме дека најде време да ги посети сите проекти кои ВМРО-ДПМНЕ ги инвестираше во културата во Прилеп

Aлаѓозовски се надеваме дека најде време да ги посети сите проекти кои ВМРО-ДПМНЕ ги инвестираше во културата во Прилеп

Вести

Почитувани, Негувањето на македонската култура, традиција и македонската историја за ВМРО-ДПМНЕ отсекогаш биле и ќе останат приоритет во работењето.

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.

ВМРО-ДПМНЕ е партија која отсекогаш била и во иднина ќе биде заедно со народот, затоа што тоа е нашиот препознатлив начин на работа. Преку заедничка комуникација ги лоцираме потребите на граѓаните како и нивните проблеми, се со цел да изнајдеме заедничко решение за нивно надминување.

Кога станува збор за инвестирање во иднината на една држава тука секако станува збор за вложување во младите, а со младите поврзано е образованието и спортот. Во Прилеп изминатите 12 годни се направи вистинска ренесанса во развојот на спортот и изградбата на спортска инфраструктура. Ако некогаш маалските улици и руинираните паркови служеа како површини за спортски активности кај младите, денес Прилеп поседува современа спортска инфраструктура и можности за спортување како ретко кој друг град во државата.

Почитувани, Tортурата врз вработените во "ЕУРОКОМПОЗИТ" продолжува со појак интензитет! Според наши сознанија спротивно на волјата на Синдикатот кој минатата недела се изјасни дека 8 од 11 погони се ЗА ШТРАЈК, под притисок на директорот, ова загарантирано право на вработените им е скратено!

СДС ја продаде и предаде Македонија а не го ветуваше тоа!