twitter

facebook

youtube

Прилепчани можеби ќе треба да си замислуваат оти мостот во Сточен пазар е мост на Босфор?

Прилепчани можеби ќе треба да си замислуваат оти мостот во Сточен пазар е мост на Босфор?

Вести

Почитувани медиуми, почитувани сограѓани Ако вените и артериите се крвотокот на едно тело, тогаш патната инфраструктура е крвотокот на еден…

More...
СДСМ Прилеп користи службени возила за партиски цели: ОЈО и МВР на потег

СДСМ Прилеп користи службени возила за партиски цели: ОЈО и МВР на потег

Вести

Почитувани сограѓани, почитувани медиуми, Соочени со изборниот пораз кој им следува на 15-ти јули, СДСМ од ден во ден се…

More...
На 15-ти јули државата се враќа во рацете на граѓаните! Време е за Обнова на Македонија!

На 15-ти јули државата се враќа во рацете на граѓаните! Време е за Обнова на Македонија!

Вести

Почитувани сограѓани, почитувани медиуми, Република Македонија е исправена пред најголемиот предизвик во поновата историја! Изборите на 15-ти јули се единствена…

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.

Кандидати за пратеници на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата за Обнова на Македонија за претстојните вонредни парламентарни избори

Кандидати за пратеници во ИЕ4:

 • 1. Александар Николоски од Охрид,
 • 2. Ане Лашкоска од Прилеп,
 • 3. Дајанчо Ефтимов од Василево,
 • 4. Ели Панова од Струмица,
 • 5. Зоран Јованчев од Каварадци,
 • 6. Петар Ристески од Прилеп,
 • 7. Здравко Трајанов од Радовиш,
 • 8. Ангелина Петкова од Гевгелија,
 • 9. Златко Пенков од Неготино,
 • 10. Јадранка Поцкова од Струмица,
 • 11. коалиција,
 • 12. коалиција,
 • 13. Дејан Бошков од Валандово,
 • 14. Ирена Стерјоска Локвенец од Прилеп,
 • 15. Слободан Ивановски од Кавадарци,
 • 16. Димитар Лазаревски од Могила,
 • 17. Катерина Мојсоска од Кривогаштани,
 • 18. Златко Темелковски од Кукуречани,
 • 19. Владимир Ристов од Струмица и
 • 20. Александра Свајќароска од Прилеп.