twitter

facebook

youtube

Единствените проекти кои Заев им ги нуди на граѓаните, се оние реализирани во време на ВМРО-ДПМНЕ

Единствените проекти кои Заев им ги нуди на граѓаните, се оние реализирани во време на ВМРО-ДПМНЕ

Вести

Почитувани, Помина повеќе од една година како СДС е на власт во Република Македонија. Една година исполнета со погубни политики,…

More...
Прилеп и прилепчани стојат цврсто во одбрана на уставното име на Република Македонија

Прилеп и прилепчани стојат цврсто во одбрана на уставното име на Република Македонија

Вести

Почитувани прилепчани, Прилеп е бастион на македонштината. Тоа сме го докажале многу пати досега. Историјата го запишала Прилеп како град…

More...
Недомаќинско работење на кадрите поставени од СДС во Прилеп

Недомаќинско работење на кадрите поставени од СДС во Прилеп

Вести

Почитувани, Во досегашното владеење како на локално и централно ниво, освен чемер и јад, СДС нема што да им понуди…

More...
Граѓаните во саботата испратија јасна порака дека оваа ЌЕ влада мора што поскоро да си замине

Граѓаните во саботата испратија јасна порака дека оваа ЌЕ влада мора што поскоро да си замине

Вести

Погубните политики на СДС со кои Македонија ја клекнаа на колена, во саботата добија црвен картон од народот. Затоа што…

More...
Дали директорот на ЈКП Комуналец, Ѕвонко Јованоски ги исполнува условите за директор?

Дали директорот на ЈКП Комуналец, Ѕвонко Јованоски ги исполнува условите за директор?

Вести

Почитувани, Наместо конкретен одговор, на прес конференција на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Прилеп оддржана пред околу еден месец кога градоначалникот Јованоски…

More...
Дали Ѕвонко Јованоски во моментот на назначување за директор го исполнувал посебниот услов?

Дали Ѕвонко Јованоски во моментот на назначување за директор го исполнувал посебниот услов?

Вести

Почитувани, Наместо конкретен одговор, на прес конференција на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Прилеп оддржана пред околу еден месец кога градоначалникот Јованоски…

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.
Пратеничка листа

Пратеничка листа

1. Презиме: Стевананџија

2. Име: Димитар

3. Дата на раѓање: 03.10.1976, Прилеп, Р. Македонија

1. Презиме: Лашкоска

2. Име: Ана

3. Дата на раѓање: 24.02.1978, Прилеп, Р. Македонија

4. Образование:

Средно: Гимназија „Мирче Ацев“ - Прилеп

Факултет: Природно-математички факултет, Институт по хемија - Дипл. инж. по хемија, Дипл. Проф. по хемија

Студент на постдипломски студии на Економски факултет - Прилеп, насока: Маркетинг менaџмент

You are here:   HomeОрганизацијаПратеничка Листа