twitter

facebook

youtube

Изјава на советникот од ВМРО-ДПМНЕ Прилеп, Дејан Проданоски

Изјава на советникот од ВМРО-ДПМНЕ Прилеп, Дејан Проданоски

Вести

Изјава на советникот од ВМРО-ДПМНЕ Прилеп, Дејан Проданоски

More...
СДСМ со новиот закон удира по пазарџиите

СДСМ со новиот закон удира по пазарџиите

Вести

Почитувани, После Нова година, сите пазарџии, сите земјоделци, нема да може да си ги продавате своите производи како досега на…

More...
Зад нас е година на црнила, сиромаштија и економска криза

Зад нас е година на црнила, сиромаштија и економска криза

Вести

Почитувани сограѓани, Зад нас е година која ни донесе многу црнила, сиромаштија и економска криза. Во оваа година видовме зголемување…

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.

Ана Лашкоска

1. Презиме: Лашкоска

2. Име: Ана

3. Дата на раѓање: 24.02.1978, Прилеп, Р. Македонија

4. Образование:

Средно: Гимназија „Мирче Ацев“ - Прилеп

Факултет: Природно-математички факултет, Институт по хемија - Дипл. инж. по хемија, Дипл. Проф. по хемија

Студент на постдипломски студии на Економски факултет - Прилеп, насока: Маркетинг менaџмент

 

5. Познавање на странски јазици: англиски, српски, хрватски, германски (делимично):

6. Работно искуство:

- 2 години во А.Д. Микросам - Прилеп, работа со висока технологија - композитни материјали:

- 9 месеци во А.Д. Металец - Прилеп, раководител на проект - Слободна Економска зона:

- 6 години во Општина Прилеп - Локална самоуправа, Соработник за односи со јавност, Шеф на кабинет на градоначалникот и Раководител на одделение за човечки ресурси.

7. Партиски активности: Член на ВМРО-ДПМНЕ, Член на ОК на ВМРО-ДПМНЕ - Прилеп од декември 2008

8. член на ИК на УЖ на ВМРО-ДПМНЕ

9. член на МК Рид 1

10. Oдговорна за Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ во Прилеп од 2006 год.

You are here:   HomeОрганизацијаПратеничка ЛистаАна Лашкоска