twitter

facebook

youtube

Изјава на советникот од ВМРО-ДПМНЕ Прилеп, Дејан Проданоски

Изјава на советникот од ВМРО-ДПМНЕ Прилеп, Дејан Проданоски

Вести

Изјава на советникот од ВМРО-ДПМНЕ Прилеп, Дејан Проданоски

More...
СДСМ со новиот закон удира по пазарџиите

СДСМ со новиот закон удира по пазарџиите

Вести

Почитувани, После Нова година, сите пазарџии, сите земјоделци, нема да може да си ги продавате своите производи како досега на…

More...
Зад нас е година на црнила, сиромаштија и економска криза

Зад нас е година на црнила, сиромаштија и економска криза

Вести

Почитувани сограѓани, Зад нас е година која ни донесе многу црнила, сиромаштија и економска криза. Во оваа година видовме зголемување…

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.

Претседател на ОК на ВМРО ДПМНЕ - Прилеп

Петар Ристески

Роден во Прилеп 27.03.1977. Завршил средно училиште Гимназија „Мирче Ацев“ во Прилеп. Дипломирал на стоматолошки факултет во Скопје.
-2004 година работи во сопствена стоматолошка ординација ПЗУ Ристески.
03.01.2013 в.д. директор на ЈЗУ здравствен дом Прилеп
02.10.2015-денес в.д. директор на општа болница Борка Талески - Прилеп
Член на ВМРО-ДПМНЕ од 2009 година, подпретседател на О.К на ВМРО-ДПМНЕ Прилеп од 2012-2016
Посетувал многу стручлни семинари, конгреси од областа на менаџментот во здравството, академија на менаџери на Sheffild Универзитетот.
Вљубеник во спортот, посебно во фудбалот.
Бил подпретседател во Ф.К 11ти Октомври од Прилеп кога овој клуб ги постигнал најдобрите резултативо својата историја како пласман во првата македонска фудбалска лига.
Oженет со сопругата Биљана-стоматолог. Татко на две деца. 

 

 

 

You are here:   HomeОрганизацијаПретседател на Општински Комитет