twitter

facebook

youtube

Изјава на советникот од ВМРО-ДПМНЕ Прилеп, Дејан Проданоски

Изјава на советникот од ВМРО-ДПМНЕ Прилеп, Дејан Проданоски

Вести

Изјава на советникот од ВМРО-ДПМНЕ Прилеп, Дејан Проданоски

More...
СДСМ со новиот закон удира по пазарџиите

СДСМ со новиот закон удира по пазарџиите

Вести

Почитувани, После Нова година, сите пазарџии, сите земјоделци, нема да може да си ги продавате своите производи како досега на…

More...
Зад нас е година на црнила, сиромаштија и економска криза

Зад нас е година на црнила, сиромаштија и економска криза

Вести

Почитувани сограѓани, Зад нас е година која ни донесе многу црнила, сиромаштија и економска криза. Во оваа година видовме зголемување…

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.

Унија на Жени

Список на Претседатели од Унија на жени на ВМРО-ДПМНЕ ОК Прилеп по Месни Комитети

Месен комитет   

Претседател

Биро за вработување   

Весна Илиеска

Блаже Конески             

Патриција Талеска

Бончејца  

Лидија Јованоска

Варош   

Валентина Ивческа

Кај Трудот

Весна Илиеска

Вишне 1   

Мира Здравеска

Вишне 2   

Емилија Златеска

Гоце Делчев   

Снеже Парапанска

Ѓогдере 1   

Ленче Трајкоска

Ѓогдере 2   

Елизабета Христоска

Жабино маало   

Тања Јованоска

Корзо 

Јулијана Ѓурчиноска

Мермерен комбинат   

Билјана Тренкоска

Општина

Весна Михајлоска

Под кули   

Сузана Костоска

Рид 1 

Андријана Цицоска

Рид 2   

Наташа Стојаноска

Рид 36   

Елизабета Стојкоска

Сточен пазар   

Светлана Петреска

Тапани  

Бети Стојкоска

Тризла 1   

Николина Петрова

Тризла 2   

Панде Николоска

Хемиско училиште   

Тереза Златеска Трајкоска

Центар 

Ранчанова Соња

Чачорица

Горде Стојкоска

You are here:   HomeОрганизацијаУнија на Жени