twitter

facebook

youtube

Изјава на советникот од ВМРО-ДПМНЕ Прилеп, Дејан Проданоски

Изјава на советникот од ВМРО-ДПМНЕ Прилеп, Дејан Проданоски

Вести

Изјава на советникот од ВМРО-ДПМНЕ Прилеп, Дејан Проданоски

More...
СДСМ со новиот закон удира по пазарџиите

СДСМ со новиот закон удира по пазарџиите

Вести

Почитувани, После Нова година, сите пазарџии, сите земјоделци, нема да може да си ги продавате своите производи како досега на…

More...
Зад нас е година на црнила, сиромаштија и економска криза

Зад нас е година на црнила, сиромаштија и економска криза

Вести

Почитувани сограѓани, Зад нас е година која ни донесе многу црнила, сиромаштија и економска криза. Во оваа година видовме зголемување…

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.

Изјава на советникот од ВМРО-ДПМНЕ Прилеп, Дејан Проданоски

Почитувани,

Прилеп стана најнебезбедно место за живот!

Почитувани,

Одродената власт на СДСМ удира по се што е позитивно и општокорисно. Покрај тоа што секојдневно работат на разнебитување на се што е македонско, ги поништуваат и сите добри политики кои беа создавани додека ВМРО-ДПМНЕ беше на власт.

Изјава на координаторот на советничката група на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата Петар Ристески