twitter

facebook

youtube

Младите и локалната самоуправа работат заедно за подобра општина

Младите и локалната самоуправа работат заедно за подобра општина

Вести

Почитувани сограѓани, Нема ништо поважно за едно општество од инвестирањето во младите. Младите се столбот и иднината на секоја заедница.

More...
Ристески: Граѓаните беа и ќе останат нашиот главен партнер во спроведувањето на проектите

Ристески: Граѓаните беа и ќе останат нашиот главен партнер во спроведувањето на проектите

Вести

Почитувани сограѓани, Во изминативе 12 години Вие бевте нашиот главен партнер во спроведувањето на проектите кои Прилеп од едно заборавено…

More...
Победнички тим, за победнички Прилеп!

Победнички тим, за победнички Прилеп!

Вести

Почитувани сограѓани, Велат – разликата помеѓу успехот и неуспехот е во добриот тим. Должноста на локалната самоуправа и на советот…

More...
Граѓаните ќе остварат заштеда на енергија и помали сметки преку проекти за енергетска ефикасност!

Граѓаните ќе остварат заштеда на енергија и помали сметки преку проекти за енергетска ефикасност!

Вести

Почитувани, Со цел да го подобриме квалитетот на живот на нашите сограѓани и да го зачуваме семејниот буџет на домаќинствата,…

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.

Вложувањето во образованието е вложување во иднината.  Ова беше и останува еден од главните приоритети за ВМРО-ДПМНЕ и локалната самоуправа предводена од Марјан Ристески.   

Почитувани,

Денес опасно сме доведени на прагот на урнисување на Македонија, македонскиот идентитет, македонската историја и македонштината! Однародени политичари во само 100 дена успеаа безобѕирно да ги распродадат македонските интереси!

Докторе Јованоски, сегашен и иден! Од ден на ден не можеме да се начудиме на вашите лаги и непознавањето на проблематиката и надлежностите на локалната самоуправа!

Почитувани,

Кандидатот од СДС Илија Јованоски веќе се надмина во давањето паушални и несериозни ветувања. Ете во однос на изградба на спортска инфраструктура не слушнавме уште изградба на ски-скокалница во Прилеп. Ветува толку многу проекти за спортот за чија реализација потребни се многу општински буџети и тоа под услов да не се гради ништо друго.