twitter

facebook

youtube

Изјава на советникот од ВМРО-ДПМНЕ Прилеп, Дејан Проданоски

Изјава на советникот од ВМРО-ДПМНЕ Прилеп, Дејан Проданоски

Вести

Изјава на советникот од ВМРО-ДПМНЕ Прилеп, Дејан Проданоски

More...
СДСМ со новиот закон удира по пазарџиите

СДСМ со новиот закон удира по пазарџиите

Вести

Почитувани, После Нова година, сите пазарџии, сите земјоделци, нема да може да си ги продавате своите производи како досега на…

More...
Зад нас е година на црнила, сиромаштија и економска криза

Зад нас е година на црнила, сиромаштија и економска криза

Вести

Почитувани сограѓани, Зад нас е година која ни донесе многу црнила, сиромаштија и економска криза. Во оваа година видовме зголемување…

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.

Една година локална власт на СДСМ во Прилеп - една година лаги, непотизам и неработење

Почитувани, Се наоѓаме пред сала Македонија, каде во предизборната кампања, беше ветен проектот „Здравствено спортско рекреативен центар“ со покриен базен. Денес присуствуваме на пуштањето во употреба на овој центар.

Почитувани,

СДСМ во досегашното владеење како на централно така и на локално ниво покажа дека освен хаос нема што да им понуди друго на граѓаните.

Почитувани,

Пред неколку дена, министерот за економија Бектеши ги потпиша договорите со општините Чаир, Центар, Битола и Охрид, за имплементација на проектот „Ревитализација на излозите на старата чаршија”.