twitter

facebook

youtube

Изјава на советникот од ВМРО-ДПМНЕ Прилеп, Дејан Проданоски

Изјава на советникот од ВМРО-ДПМНЕ Прилеп, Дејан Проданоски

Вести

Изјава на советникот од ВМРО-ДПМНЕ Прилеп, Дејан Проданоски

More...
СДСМ со новиот закон удира по пазарџиите

СДСМ со новиот закон удира по пазарџиите

Вести

Почитувани, После Нова година, сите пазарџии, сите земјоделци, нема да може да си ги продавате своите производи како досега на…

More...
Зад нас е година на црнила, сиромаштија и економска криза

Зад нас е година на црнила, сиромаштија и економска криза

Вести

Почитувани сограѓани, Зад нас е година која ни донесе многу црнила, сиромаштија и економска криза. Во оваа година видовме зголемување…

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.

Изјава на претседателот на ОК ВМРО-ДПМНЕ Прилеп, Петар Ристески по повод 11-ти Октомври

СДСМ за само една година во Прилеп загуби над 3000 гласови

СДСМ за само една година во Прилеп загуби над 3000 гласови

Почитувани сограѓани, пoчитувани земјоделци,

Паралелно со штетните политики за државните национални интереси, оваа ненародна власт продолжува со криминалните политики на штета на граѓаните на Р. Македонија, а посебно она што нас не засега, на штета на граѓаните на општина Прилеп.